Kezdődik, kezdődik!

filmek&sorozatok tárháza

Íme minden, Marvel Studios általi bejelentés a D23-ról
Az elkövetkezendő évek filmes, illetve sorozatos projektjei.

Szombaton a Disney által szervezett, D23 Expo nevű rendezvényen belül lezajlott a Marvel panel, melynek keretei közt tulajdonképpen a már korábban, a San Diego-i Comic-Conon megkezdett bejelentéseiket folytatták, illetve zárták le.

Számos film, valamint sorozat került bejelentésre, a résztvevők pedig még egy kis ízelítőt, többek között néhány exkluzív előzetest, képet, illetve panelbeszélgetést is láthattak, hallhattak a készülő projektekkel kapcsolatosan.

Azonban ha esetleg valaki lemaradt volna a legfrissebb hírekről, nem kell, hogy aggódjon, ugyanis ebben a cikkben minden fontosabb tudnivalót összeszedtem nektek, hogy kicsit tisztábban lássátok a dolgokat a stúdió jövőjét illetően.

Kezdjük is a filmekkel:

Fekete Párduc

A rendezvényen levetítettek néhány exkluzív klipet, melyekben többek között azt is láthatták a részvetők, ahogy összecsap Namor és M'Baku.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

A rendezvényen fellépett Paul Rudd, Evangeline Lily, valamint a film főgonosza, Jonathan Majors is, rajtuk kívül pedig bejelentették Randall Park visszatérését is, mint Jimmy Woo. A résztvevők számára levetítették a film első előzetesést, valamint azt is elmondták, hogy ebben a filmben sokkal nagyobb hangsúlyt feketetnek a történetre, illetve az Avengers: The Kang Dynasty-hez is kapcsolódik majd.

ggdxn877payfhytgccyppd.jpg

Werewolf by Night

Ez talán az összes készülő filmes projekt közül a legérdekesebb. Ez ugyanis egy idén októberben érkező halloweenes, analóg horror lesz, mely a Disney+-on kerül bemutatásra. Az, hogy mennyi köze lesz a Marvelhez, egyelőre jó kérdés, mindenesetre az első előzetes alapján ez is egy várós darab.

Fantasztikus Négyes

Hivatalos megerősítést nyert, hogy valóban Matt Shakman dirigálja majd a filmet, ezen felül viszont továbbra sem tudunk semmit...nem túl bíztató.

wallpapersden_com_marvel-fantastic-four-4k-logo_1920x1080.jpg

 

Amerika Kapitány: Új világrend

Ez a film is megkapta az új, hivatalos lógóját, illetve a már meglévő stábtagjaihoz, sokak meglepődésére csatlakozott Tim Blake Nelson, aki a film főgonoszát, Leadert alakítja majd. Az érdekes az egészben viszont, hogy a színészt láthattuk már ebben a szerepben még annó a 2008-as A hihetetlen Hulkban. Azonban lesznek visszatérő szereplők is, mint például Danny Ramirez és Carl Lumbly, akik a Sólyom és a Tél katonájában tűntek fel először, rajtuk kívül pedig még csatlakozott a stábhoz Shira Haas is, aki az izraeli származású szuperhőst, Sabra formálja majd meg. A filmet pedig egy paranodid jellegű thrillerként jellemezték.

captain-america-new-world-order.jpg

Thunderbolts (Mennydörgők)

Nyilvánosságra hozták a csapat tagjait, akik nem lesznek más, mint: Florence Pugh (Yelena Belova/Fekete Özvegy), Sebastian Stan (Bucky Barnes/A Tél Katonája), David Harbour (Vörös Őr), Hannah John-Kamen (Szellem), Wyatt Russell (John Walker/US. Agent), Olga Kurylenko (Taskmaster) és Julia Louis-Dreyfus (Val). Ha minden jól megy, Jövő évben kezdik meg a forgatást.

marvel-thunderbolts-concept-art.jpg

Marvelek (The Marvels)

A közönség számára levetítették a film első előzetesét, illetve a rendező, Nia DaCosta, Brie Larson (Carol Danvers/Marvel Kapitány), Teyonnah Paris (Monica Rambeau/Spektrum) és Iman Vellani (Kamala Khan/Ms Marvel) mesélt kicsit, hogy hogyan is zajlott a forgatás.

 3abhzcrdon7tmpqracuqqgjxoge.jpg

Folytassuk a sorozatokkal:

Titkos Invázió

A régóta várt Titkos Invázióval kapcsolatosan is kaptunk végre néhány új tudnivalót, valamint egy előzetest is. Samuel L. Jackson természetesen visszatér, mint Nick Fury és szépen meggyűlik majd a baja az alakváltó skrullokkal. Rajta kívül a szérián belül feltűnik, illetve egyben visszatér Cobie Smulders, Martin Freeman, Ben Mendelsohn és Don Cheadle, de még Emilia Clarke és Olivia Colman is kapnak némi játékidőt ebben a kémthrillerben.

Echo

Véget ért a sorozat forgatása, a résztvevőknek mutattak egy exkluzív előzetest az érkező sorozathoz, valamint most már biztos, hogy Vincent D'Onofrio visszatér, mint Wilson Fisk.

zkljrhz76swz876fcqob37.jpg

Daredevil: Born Again

Charlie Cox is felugrott Vincent D'Onofrio mellé a színpadra, a sorozat pedig megkapta új logóját, és ha minden jól, a 18 részes sorozatot 2023-ban kezdik el forgatni.

daredevil_banner.png

 

Loki (2. évad)

Feige elmondtása szerint a sztori közvetlenül ott folytatódik, ahol az első évad véget ért. Természetesen most is jelentős szerepet játszik majd a multiverzum az egész sorozatban. A stábhoz új tagként pedig csatlakozott Huy Quan. A rendezvényen részt vevők pedig egy kis exkluzív akciójelenetet is láthattak, melyben főhőseink éppen Kanggal küzdenek meg.

reszletekre-derult-feny-a-loki-masodik-evadarol.jpg

Ironheart

Leleplezték a széria hívatalos logóját, valamint bemutatkozott a főhőst alakító Dominique Thorne, valamint a főgonoszt, The Hood-ot játszó Anthony Ramos is. Ezen kívül Kevin Feige elmondása szerint az Ironheartban a mágia és a technológia is egyaránt jelentős szerepet fog játszani.

wallpapersden_com_ironheart-4k-marvel-poster_5120x2880.jpg

Armor Wars

Megkaptuk a sorozat hivatalos logóját, ezen kívül viszont sajnos semmi mást. Don Cheadle persze visszatér Hadigép szerepében.

wallpapersden_com_marvel-s-armor-wars-logo_1920x1080.jpg
Ez volt hát az összes filmes, sorozatos bejelentés a 2022-es D23 Exporól. Ha tetszett, lájkold, oszd meg másokkal is, valamint írd meg kommentben, hogy te melyik filmet, sorozatot várod a legjobban!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdodikkezdodikfs.blog.hu/api/trackback/id/tr1117929761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kezdődik, kezdődik!

Friss topikok

Címkék

2022 (1) ajánló (1) ajánlók (2) akvárium (1) album (1) bemutató (1) bemutatók (2) D23 (1) Disney (1) Expo (1) Filmek (1) habibi (1) ibbigang (1) ibiacademy (1) kritika (1) kritikák (1) kritkák (1) Marvel (1) Movies (1) nagylemez (1) nasiimov (1) október10 (1) onthelow (1) otl (1) Series (1) Sorozatok (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása